avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de prima inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de prima inmatriculare auto

Buna ziua,
Stiu ca data limita de depunere a cererii pentru recuperarea taxei a fost 31.08.2019. Azi am fost la ANAF si ei mi-au spus ca nu mai pot depune cerere, dar mai pot incerca pe cale juridica.
intrebarea mea este daca mai am sanse sa castig in instanta pentru un eventual proces intentat. Mentionez ca am o taxa platita in 2007 si una in 2012.
multumesc pentru raspuns anticipat,
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2019
mbb2019, utilizator
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 16:23, 15 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, acțiunea este prescrisa. Adică termenul legal in care puteați introduce acțiunea a expirat și, mai mult, a expirat și cel generat de OG 52/2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto J.J. J.J. Stiu ca subiectul e fierbinte si poate sunteti satui de el. Din motive personale nu am reusit sa depun la ANAF cererea de restituire a timbrului de mediu. ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto Florentina0304 Florentina0304 buna seara, am achitat 2 taxe auto pt 2 masini in 2007. am facut o cerere de restituire la finante in decembrie 2011 a carei raspuns nu a ajuns la mine asa ca ... (vezi toată discuția)
Draft cerere restituire taxa de prima inmatriculare pentru anaf! bazarul bazarul Buna ziua, Va rog frumos daca poate cineva sa ma ajute cu un ,,Draft cerere restituire taxa de prima inmatriculare pentru ANAF''! Doresc sa depun luni la ... (vezi toată discuția)