avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sfat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sfat

Buna ziua ! As avea si eu o intrebare. In 2017 am fost implicat intr.un accident rutier cu un biciclist cazut pe sosea cu alcolemie se 2,6..pe care nu l.am putut evita si ulterior a decedat..in cauza s.a deschis dosar, s.a facut o prima expertiza in care nu am fost gasit vinovat si s.a cerut o contra expertiza de catre rude..probabil va mai dura pana la un verdict. In acest caz exista vreo interdictie de a parasi tara? Trebuie sa plec urgent pana in Grecia si nu stiu daca pot parasi tara..nu mi.a spus nimeni ca nu pot..
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:27, 16 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu ați primit nicio interdicție de călătorie peste hotare, puteți pleca fără probleme.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din cate inteleg nu este dispusa impotriva dvs nicio masura preventiva, prin urmare puteti sa calatoriti fara probleme.
Dacă nu aveați dreptul.de a pleca va anunța.
Cât timp stati in Grecia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat - dosar penal, ieșire din țară domy190190 domy190190 Buna ziua ! As avea si eu o intrebare. In 2017 am fost implicat intr.un accident rutier cu un biciclist cazut pe sosea cu alcolemie se 2,6..pe care nu l.am ... (vezi toată discuția)
Suspect pentru o infractiune, poate parasi tara? irinausa35 irinausa35 buna ziua prietenul meu este in italia si sa intamplat sa cumpere electronice de la un om iar el nu avea garanzie la acele lucruri iar polizia la prins si ia ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in 2019 am avut un accident cu masina, fiind sub ... Robertnrt Robertnrt Buna seara! In 2019 am avut un accident cu masina, fiind sub influenta alcoolului, avand o concentratie destul de mare, 1.04 in aerul expirat. Mi s.a luat ... (vezi toată discuția)