avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Privacy si legea administratiei de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Privacy si legea administratiei de bloc

Buna ziua,

Am citit in Powershift ca exista legi pentru info si privacy. Eu am terminat Automatica si sunt la pensie. In Romania nu sunt legi pentru privacy?????? Rudele lui Zegrean si Morar din blocul i Mihalache 315 scara B nu trebuie si ei sa respecte legile privacy???? Se pare ca doamna Moldovean mama lui Dani Moldovean ruda cu Morar intra la mine in casa când sunt plecata si ma comenteaza pe hol: baia e murdara. Da era murdara ca am spalat. Fata lui Zegrean bastarda sau nu fata maritata cu fiul lui Dani Moldovean se pare ca intra in casa si imi pune ceva in cafea. Domnul Moldovean unchiul lui Morar face galagie pe hol, daca are ceva sa-mi comunice sa ma sune, când il sun la telefon sa iau atitudine inchide telefonul.

Asta asa ca fapt divers.

Deci întrebarea este ce masuri se iau pentru incalcarea ""privacy""?????

Multumesc,

Mihaela Cosma
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:47, 16 Mai 2019
Dv afirmati se pare
Conform dispozitii in vigoare cel care reclama are obligatia sa aduca si probe rezenonbile in sustinerea acuzelor
Cum patrund strainii in proprietatea dv ?
Daca aveti suspiciuni ca in lipsa dv ,fara acordul dv, si fara drept legal,se patrunde in proprietatea dv fie instalati sistem supraveghere fie sesizati oficial autoritatile in domeniu
La fel si pentru suspiciunea referitoare intra in casa si imi pune ceva in cafea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neglijenta politie automtics_rules automtics_rules Buna ziua, revin cu situatia mea ciudata: proprietara unde am inchiriat eu este decedata. Politia nu pare sa fi contactat nici o ruda, efectiv nici nu stiu ... (vezi toată discuția)
Avocatul ma ignora cu desavarsire ContSters209534 ContSters209534 Buna ziua, am angajat o d-na avocat ca sa deschida un proces civil in luna septembrie 2016 in numele meu. Am platit tot ceea ce mi-a cerut drept cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa dau in judecata avocatul incompetent? ContSters209534 ContSters209534 Am postat in urma cu cateva saptamani doleanta cu titlul \" avocatul ma ignora cu desavarsire\". Revin de data aceasta cu intrebarea din titlu. Am intrat in ... (vezi toată discuția)