avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Refuzare amiabila
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Refuzare amiabila

Buna seara. Azi am facut un accident rutier minor. Am intrat cu masina in cel din fata mea, el punandu-mi frana brusca dupa ce mi-a taiat calea. Am refuzat sa fac amiabila, si el a zis ca se duce la circa de politie. Daca nu ma prezit in cele 24 de ore la polite sa declar accidentul, si ma duc mai tarziu, ce se poate intampla? In zapaceala aia, am uitat sa iau nr de masina
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2019
AresIrina27, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 23:51, 16 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Suspendare permis 30 zile pentru ca nu ai declarat accidentul + amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare usoara cu scandal StefanD. StefanD. Buna seara. Azi dimineata cand ma indreptam spre serviciu in jur orei 8:30-9:00 domnul din fata mea a virat dreapta si a pus frana de odata sa intre cica pe o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier minor gorjdesign gorjdesign Buna ziua, Astazi am avut un accident rutier minor care a rezultat doar cu pagube minore la ambele masini implicate. Persoana care a intrat in mine este ... (vezi toată discuția)
Accident rutier fara victime alexe001 alexe001 Buna ziua. In data de 24.10.2015 am avut un accident rutier cu un alt vehicul pe care l-am lovit eu din spate la o franare brusca a celui din fata mea . La ... (vezi toată discuția)