avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Domeniul public (strada)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Domeniul public (strada)

Buna ziua . O societate comerciala (magazin si depozit ) e cu domiciuliul pe o strada cu sens unic . Locatarii de pe cealalta strada de la blocuri vin si parcheaza masinile proprietate particulara pe aceasta straduta cu sens unic in fata casei si a depozitului meu si imi pericliteaza vadul comercial si accesul in ""parcare"" a autovehiculului personal . exista o lege cum sa-i oblige sa nu mai parcheze in fata mea ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Mai 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Probleme cu parcarea autoturismului acatia acatia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o indrumare in rezolvarea unei probleme. Pe strada pe care locuiesc am un vecin, care nu locuieste cu mine in ... (vezi toată discuția)
Parcare legala criss_p criss_p Buna seara, locuiesc pe o Străduța îngusta, unde nu au loc doua mașini una pe lângă cealaltă decât dacă se urca pe așa-zisul trotuar și fără ... (vezi toată discuția)
Parcarea masinilor la bloc Chri Chri Buna ziua. Blocul in care stau are 4 etaje si 2 scari, fiind al doilea de la strada. Se intra pe o straduta lata doar cat o banda rutiera de drum public. De o ... (vezi toată discuția)