avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune

Buna ziua, am și eu o întrebare, beau sa dezbat succesiunea după bunica mea care a locuit în alt județ, in anii 2005 și 2006 am împuternicit pe bunica mea sa vândă 2 terenuri, terenurile au fost vândute și scoase din registrul agricol. Am fost la primărie să solicit anexa 24, la primărie îmi spune că nu mi pot elibera anexa 24 că nu am cintractele de vânzare cumpărare după terenuri, Contractele nu le am găsit....nici nu știu la ce notariat au fost încheiate.... pământul a fost scos din rol, clar, după ce contractele au fost duse la primărie....ce pot face in acest caz????

Alte discuții în legătură

Anexa 24 rendec rendec Buna ziua, am și eu o întrebare, vreau sa dezbat succesiunea după bunica mea care a locuit în alt județ, in anii 2005 și 2006 am împuternicit pe bunica ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu a decedat acum multi ani. nu s-a dezbatut ... adryanoo_boy adryanoo_boy Buna ziua, tatal meu a decedat acum multi ani. Nu s-a dezbatut succesiunea intre fratele, mama si mine. Ideea e ca tatal a avut 9 frati si au avut destul de ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunici buna ziua, in urma decesului bunicilor trebuie ... georgiana.bucuresti georgiana.bucuresti Succesiune bunici Buna ziua, In urma decesului bunicilor trebuie sa fac succesiunea impreuna cu unchiul pentru ca intre timp si mama a decedat. Am fost la ... (vezi toată discuția)