avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa 24
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa 24

Buna ziua, am și eu o întrebare, vreau sa dezbat succesiunea după bunica mea care a locuit în alt județ, in anii 2005 și 2006 am împuternicit pe bunica mea sa vândă 2 terenuri, terenurile au fost vândute și scoase din registrul agricol. Am fost la primărie să solicit anexa 24, la primărie îmi spune că nu mi pot elibera anexa 24 că nu am cintractele de vânzare cumpărare după terenuri, Contractele nu le am găsit....nici nu știu la ce notariat au fost încheiate.... pământul a fost scos din rol, clar, după ce contractele au fost duse la primărie....ce pot face in acest caz????
Cel mai recent răspuns: wazz , utilizator 16:20, 13 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Terenurile au fost radiate din matricola agricola si fiscala in baza CVC deci nu ati mai platit impozit pentru terenurile respective
solicitati cumparatorului copiile CVC
solicitati extras REGISTRU AGRICOL pentru perioada respectiva (istoric de rol), solicitati adeverinta cu terenurile care figureaza in rolul dv agricol ca sa dovediti ca terenurile au fost vandute
declaratie notariala pe propria raspundere ca nu mai detineti terenurile respective

sper sa va foloseasca sugestiile de mai sus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune rendec rendec Buna ziua, am și eu o întrebare, beau sa dezbat succesiunea după bunica mea care a locuit în alt județ, in anii 2005 și 2006 am împuternicit pe bunica ... (vezi toată discuția)
Drept, mostenire olghi olghi buna ziua va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: bunicul meu la lista de recesamant din anul 1941stapanea 2500mp curte si teren ... (vezi toată discuția)
Obtinere de catre mostenitori a titlurilor de proprietate ale defunctului nadia_aa nadia_aa Buna ziua, Bunicul meu a murit iar mama ar dori sa lanseze procedura de succesiune. Problema este ca ea este departe de fostul domiciliu al bunicului. ... (vezi toată discuția)