avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare împrumut persoană fizică
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare împrumut persoană fizică

Buna ziua.Cu o luna in urma am imprumutat unui prieten o suma de bani , transfer bancar online. Acum nu ii mai pot recupera , cum as putea proceda sa ii primesc inapoi?mentionz ca suma nu este foarte mare ( 2000 lei) multumesc .
Ultima modificare: Vineri, 17 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:05, 17 Mai 2019
Doar sa il dati in judecata dar procesul poate fi foarte anevoios si chiar sa il pierdeți.
Ultima modificare: Vineri, 17 Mai 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare imprumut dat unei rude Ana_dana Ana_dana Buna ziua, Acum 2 ani de zile am imprumutat o ruda apropiata cu promisiunea ca voi primi banii inapoi in 2 luni. Au trecut mai bine de 2 ani de atunci si ... (vezi toată discuția)
Bani împrumutați! Alexandru0312 Alexandru0312 Bani împrumutați! Buna ziua, Acum ceva timp am împrumutat o persoana cu suma de 500 lei. Împrumutul s-a facut prin transfer bancar, discutie ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati fara contract Viano72 Viano72 La multi ani tuturor,acum trei ani am imprumutat o suma mare de bani unei persoane apropiate.Dupa aproximativ un an a inceput sa restituie din suma inapoi dar ... (vezi toată discuția)