Vă rugăm foarte mult să ne ajutați cu un răspuns :
- Sindicatul a dat în judecată instituția pentru menținerea sporului pentru condiții vătămătoare
- instanța de Ford - Tribunalul a dat o hotărâre greșită, pentru că a invocat un alt Regulament, decât Regulamentul pentru spor pentru familia ocupațieonală ADMINISTRAȚIE, adică un alt HG decât HG-ul care se aplica în cazul nostru
- Sindicatul nu a făcut Apel, ca să se judece cauza corect, după legea care ar fi trebuit să se aplice.
Va rugam frumos sa ne spuneți :
- dacă acum se mai poate face ceva?
- se poate să se facă o acțiune civilă nouă, dar în care să invocam Regulamentul /HG-ul corect?
- este un termen în care se poate face acest lucru?
Liderul nostru de Sindicat ne-a spus ca prima hotărâre nu are autoritate de putere de lucru judecat.
Dna cred ca raspunsul meu a fost clar,nu exista ce va doriti dvs ,sa redeschideti procese împotriva caroora nu s -a formulat calea de atac prevăzută,sa introduceți o acțiune fara ca partea adversă sa invoce excepția autorității de lucru judecat etc.Ma fascineaza intrebarile dvs directori,lideri de sindicat care isi dau cu parerea,modelează legislația după bunul lor plac .In curând conducerea instituției dvs o sa pronunte si hotărâri , o sa le puna in executare si eventual o sa legifereze.
Noi, salariatii, incercam sa ne castigam drepturile.
Daca liderul de Sindicat nu are experienta juridica
nu este vina salariatilor.
Noi speram sa na dati o mana de ajutor,
ori de cate ori avem nevoie
si apelam la experienta dvs. vasta in domeniu
pentru ca de multe ori exista si portite
sau secrete, ca in fiecare meserie,
pe care nu le cunoaste fiecare.
Va mu;ltumim de mii de ori si din tot sufletul
pentru ca ne acordati din timpul dvs si
ne ajutati, chiar si cu cate un raspuns mai dur,
dar clar si ca ne spuneti adevarul
si atunci cand nu mai este nimic de facut.
In probleme complexe este greu de sfăruit fără a studia actele avute,hotărârile pronuntate,modul în care a fost redactata acțiunea inițială etc.Ar fi fost indicat ca punând aceste aceste acte la dispozitie unui av sa solicitați o opinie,nu cred ca nu exista un av in zona dvs care sa nu fie dornic de o cauza nouă.