Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Act vanzare

Bună ziua.. Actele casei mele sunt pe numele socrilor care sunt în viata amundoi.. Am 2 copii.. Soțul are prin executare judecătorească, poprire pe salariu.
Eu sunt soția lui, deci automat nu putem avea pe numele nostru nici un bun..
Cum as putea scoate casa de pe numele socrului?? Adică se poate face vrun act donație pe numele nostru, dar care nu poate fi atacat în instanta?? Sau pe numele copiilor ceva?? Copii au 7 respectiv 12 ani.. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Antik , utilizator 16:46, 18 Mai 2019
Peste 4 ani respectiv 6 ani se poate face direct vanzarea catre copilul dvs care are acum varsta de 12 ani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa noastră e pe numele socrului. putem avea probleme cu fratele soțului când se va dezbate succesiunea? AlyB. AlyB. Eu am casa pe numele socrului. Soțul meu mai are un frate. După decesul socrului, fratele soțului care actual sta în casa părintească cu soacra-mea, se ... (vezi toată discuția)
Mostenitori imobil al unui parinte casatorit a doua oara sourcherry31 sourcherry31 Buna ziua ! Am dori sfatul dvs. cu privire la urmatoarea situatie: acum cateva zile ,socrul meu impreuna cu sotia sa din a doua casatorie au achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Socrul vrea să ne dea nouă casa pe care a moștenit-o de la părinți. cum ar trebui să facem contractul ca să nu se poată ,,strica''? Camelia natalia Camelia natalia Socrul vrea sa ne dea casa noua sa fie pe numele nostru.el este intabulat sungur pe casa.in momentul cand el ne da casa este nevoie si de semnatura ... (vezi toată discuția)