avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Primarul poate emite decizie?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Primarul poate emite decizie?

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca in situatia exproprierii unui teren ptr. utilitate publica in baza Legii 255/2010, primarul poate emite dispozitie de expropriere sau decizie ? Cum ar fi corect avand in vedere faptul ca legea administratie publice prevede ca primarul emite doar dispozitii iar legea exproprierii prevede emiterea unei decizii. Va rog sa imi spuneti pct dvs. de vedere. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Expropriere pentru cauza publica - intrebari Shiva Shiva Cine este in drept legal sa ceara de la administratia locala eliberarea autorizatia de demolare/desfintare a unei constructii? Care e legea/OUG care ... (vezi toată discuția)
Care este modalitatea juridica (pasii de urmat) in caz de expropriere ... Mirela Ligia Mirela Ligia Care este modalitatea juridica (pasii de urmat) in caz de expropriere a unui singur apartament (din 5) dintr-o singura constructie ( ni se spune ca suntem un ... (vezi toată discuția)
Trotuar construit pe terenul meu ralucaioana20 ralucaioana20 Buna seara, In decembrie 2023 am cumparat un teren de 500 mp in Buftea. Firma care a facut masuratorile, a constatat ca trebuie actualizat cadastrul. Din ... (vezi toată discuția)