avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot radia mașina numai cu cartea mașinii și cu o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot radia mașina numai cu cartea mașinii și cu o plăcută fără sa dețin mașina?

Am înstrăinat acum 2 ani masina către o ruda cu dorința de a o vinde dar nu am făcut nici un act. Eu am plecat din tara și la întoarcere ruda mea a dat mașina unei persoane care nu a așteptat sa vin eu și a înstrăinat o mai departe unei persoane pt dezmembrare. Am reușit sa întru numai în posesia unei plăcute și a cărții mașinii. Întrebarea e dacă o pot radia și scoate o de la Finanțe. Specific ca cel care a dezmembrat o nu vroia sa mi de a nimic de la mașină eu fiind nevoita sa înaintez la poliție o cerere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Mai 2019
Ana Jorovlea, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:42, 18 Mai 2019
Se poate solutiona prin incheierea de declaratie notariala pe proprie raspundere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut o masina sicutza68 sicutza68 în anul 2005 am vandut masina personala ,am încheiat contractul de vânzare cumparare dar noul proprietar nu a mai înscris-o pe el,am reușit să intru ... (vezi toată discuția)
Radiere autovehicul MihaelaAC MihaelaAC Buna ziua ! Vin cu o intrebare la dvs la care caut o indrumare sau un raspuns de vreo 3 ani . Am in proprietate un autovehicul fabricat in 1991 pe care ... (vezi toată discuția)
Impozit auto, masina nu mai exista ContSters62689 ContSters62689 Sora mea a plecat in Anglia cu Matizul in 2007. Dupa 2 ani, legislatia britanica nefiind permisiva, a fost nevoita sa renunte la masina, nemaiavand voie sa o ... (vezi toată discuția)