avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de propietate

Buna ziua,

Taicameo a decedat si a avut o casa impreuna cu fosta sotie.Casa nu este intabulata si nici nu o poate intabula dar nu stiu de ce

Exista o modalitate sa fac o cerere la primarie sa vad daca se afla si taicameo pe titlu de propietate?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:18, 20 Mai 2019
Mergeti la Registrul Agricol.
Si ce cer acolo isi n baza carei legi.va rog detaliati putin

Corina89 a scris:

Mergeti la Registrul Agricol.

(6) Registrul agricol constituie:
a) sursa de date pentru infaptuirea pe plan local a unor politici in domeniile: fiscal, agrar, al protectiei sociale, edilitar-urbanistic, sanitar, scolar si altele asemenea;
b) baza de date pentru satisfacerea unor solicitari ale cetatenilor, cum ar fi: eliberarea documentelor doveditoare privind proprietatea asupra animalelor si pasarilor, in vederea vanzarii in targuri si oboare, privind calitatea de producator agricol, in vederea vanzarii produselor la piata, privind starea materiala pentru situatii de protectie sociala, pentru obtinerea unor drepturi materiale si/sau banesti si altele asemenea;
c) sursa administrativa de date pentru sistemul informational statistic, pentru pregatirea si organizarea recensamintelor, pentru organizarea unui sistem de anchete prin sondaj si altele asemenea.
(7) Furnizarea datelor cu caracter personal in cazul persoanelor fizice care fac obiectul inregistrarii in registrul agricol se asigura prin grija serviciilor publice comunitare locale de evidenta a persoanelor, la cererea primarilor, in scopul exercitarii atributiilor legale, fara plata vreunei taxe sau a vreunui tarif, organizarea registrului agricol avand caracterul unei actiuni de interes public.
Vreti sa stiti in baza carei legi aveti acest drept sau ce inseamna Registrul Agricol. Daca aveti acte doveditoare ( care fac legatura intre dvs si persoana decedata) mergeti si cereti sa va eleibereze orice document care arata ce s-a intamplat cu proprietatea, terenul, etc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
A facut partajul cu fosta soție?
Ati dezbătut succesiunea după tata?
Ati întocmit documentația cadastrala?
Nu? Iata motivele pentru care nu se poate intabula. Nu aveti acte de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta agricola Dadada123 Dadada123 Imi poate spune cineva care este legea care incadreaza eliberearea adeverintelor agricole sau de exploatatie de catre primarii, (vezi toată discuția)
Speta expropriere fara titlu c51888 c51888 Am si eu o speta la care va rog sa va dati cu parerea. „actiune in anulare acte juridice“ sau „actiune in constatare nulitate“? ... (vezi toată discuția)
Unde platesc impozitul pe teren cu amplasament "incert"? nahilia nahilia Unde platesc impozitul pe teren al carui amplasament este \"incert\"? Suna ciudat..stiu.. Problema este urmatoarea: In titlul de proprietate este trecuta o ... (vezi toată discuția)