avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT CONCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT CONCESIUNE

contract concesiune incheiat in anul 1994 pentru o perioada de 25 ani in vederea constructiei de locuinta.La data de 1 august 2019 durata contractului expira.In contract nu este stipulat nici o clauza porivind prelungirea ci doar faptul "concendentul va notifica concesionarul cu doi ani inainte de expirarea perioadei punctul sau de vedere asupra incetarii concesiunii."Mentionez ca atribuirea contractului de concesiune a fost in baza prevederilor Legii nr.50/1991. Primaria nu a transmis nici o comunicare catre concesionari pana la aceasta data.Va rog...un punct de vedere ce se intampla cu concesiunea daca expira ...Multumesc!

Alte discuții în legătură

Teren concesiune - cumpĂrare Turmason Turmason Am teren concesionat de la comuna .........., jud. ........... în contractul concesiune se prevede la cap. Termenul contractului ” durata concesiunii este ... (vezi toată discuția)
Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)
Contract concesiune ioanandrei ioanandrei In calitate de persoana juridica de drept privat (concesionar) am dobindit in anul 1999 un contract de concesiune pentru prestarea unor servicii de interes ... (vezi toată discuția)