avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Angajez avocat pt schimbare acte fundatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Angajez avocat pt schimbare acte fundatie

Doresc sa angajez un avocat pt schimbare acte fundatie. Ma puteti contacta la 0722308195 sau seara 3306921. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 14:56, 16 Mai 2006
0724 227 003
sau
3235596 de la 9.00 la 18.00

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor ! infiintare magazin parter bloc miki_berciu miki_berciu buna ziua , as dori sa-mi infiintez un magazin la parterul unui bloc pe o firma noua sau una existenta (punct de lucru). cum sunt novice as dori sa stiu de ce ... (vezi toată discuția)
Obligati sa lucram de 25 dec. si 1,2 ian. 2011...inadmisibil!!!! Oana Astilean Oana Astilean Buna ziua, stimata d-na avocat! Impreuna cu cei 3 colegi ai mei, ne-am hotarat sa apelam la profesionalismul d-voastra, pt a cere niste sfaturi, pt ca nimeni ... (vezi toată discuția)
Scarl "dumitrescu si dinu" - oportunitate job senel senel Angajam avocati definitivi de cel putin 3 ani. Salarii incepand de la 2500 RON brut. Program 9.00 - 18.00 (pauza de masa 1 ora). Specializare: Drept ... (vezi toată discuția)