Buna seara! Am avut permisul suspendat pe 60 de zile.M-am conformat legii,am sustinut examenul de micsorare la 30 de zile,am luat examenul. Data de 23 aprilie este consemnata ca fiind prima zi de suspendare,dupa numararea celor 30 de zile de suspendare in data de 23 mai normal ar fi sa primesc permisul auto. Astazi m-am prezentat la serviciul auto si am depus dosarul si m-i s-a spus ca luni voi primi permisul pe 27 mai. Am intrebat de ce? Pentru ca eu am nevoie de permis datorita serviciului pe care il am,si m-i s-a spus ca daca ma durea asa tare veneam mai demult
pentru ca dansii au mult de treaba si dosarul urmeaza anumiti pasi.Asa este legea?? Daca eu intarziam cu permisul mai primeam inca 30 de zile,legea nu este pentru toti.Cum sa procedez? Pot cere o dovada din data de 23 mai adica este a 31 zi in care este dreptul meu.Ce ma sfatuiti sa fac?
Cred ca cine ti-a zis a crezut ca pica sambata si n-au cum sa ti-l dea, 27 mai fiind luni. Poti sa te duci cu dovada pe care scrie clar cat e suspendarea si sa-l ridici pe 24, pica vineri, sa fii mai sigur.
Deci eu implinesc acele 30 de zile pe 22 mai si in a 31-a zi trebuie sa-l ridic adica joi pe 23 mai,dar dansii mi-au spus sa vin luni sa-l ridic in conditiile in care eu am nevoie de el,dar legea este pentru toti. Eu ce pot sa fac?
Permis suspendat
byfu94
Salut am si eu o intrebare ... am avut un accident fara victime neacordare de prioritate+tamponare in 26.09.2014 , am avut dovada cam 7 luni de zile pana sa ... (vezi toată discuția)