avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestație executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestație executare

Buna ziua!
Ma confrunt cu următoarea problema si am mare nevoie de un sfat:
Am primit de la executor o somatie privind executarea silită.
Această somatie, împreună cu titlul executoriu, mi-a fost comunicata la domiciliul meu din buletin, dar unde nu locuiesc efectiv.
De cateva luni, locuiesc cu chirie in alt loc.pentru care detin contract de inchiriere.

Problema este ca , actele fiind comunicate la adresa mea din buletin, nu am avut cunoștință de ele in timp util, si acum nu mai sunt in termenul de 15 zile pt a depune contestație la executare.
Pot cere repunerea în termenul de contestație, prezentând contractul de închiriere?

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:47, 21 Mai 2019
Puteti incerca. Este destul de dificil sa obtineti repunerea in termen, mai ales ca obligatia de preschimbare a actelor de identitate va revenea dvs.. Puteti incerca sa formulati contestatie si sa solicitati repunerea in termen, motivand in fapt si in drept. Cautati si jurisprudenta eventual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credite credite Am primit somatia de la executor in perioada cand am lipsit din localitate. Cand m-am intors erau mai mult de 15 zile de la data postei. Mai pot face ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita-citare la alta adresa marina_1010 marina_1010 Buna seara, Astazi m-am uitat pe site-ul just.ro pentru a vedea o solutie intr-un dosar de divort si am aflat cu stupoare ca am un dosar de executare ... (vezi toată discuția)
Contestatie titlu executoriu emis de administratia finantelor publice jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: unul din conducatorii auto de la societatea la care lucrez a fost amandat de ARR pentru defectiuni tehnice ... (vezi toată discuția)