avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Datorii
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Datorii

Buna ziua . O intrebare am si eu . Daca am datorii la unul dintre distribuitori si nu am suma sa achit pana mi-au spus ei ,iar ei m-au amenintat ca apoi va tine de cei de la financiar , ce se poate intampla ? Le-am spus ca voi achita atat cat am lunar, pentru ca vanzarile merg foarte prost , iar ei au inceput cu financiarul , cu chestii de genul asta . Stie cumva ce se poate intampla , atata timp cat cotul meu este pe minus ?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 16:45, 22 Mai 2019
Partenerul dumneavoastra poate sa va cheme in judecata pentru obligarea la plata datoriei.

Cu hotararea judecatoreasca definitiva poate sa inceapa executare silita.

Pe parcurs se vor adauga cheltuieli (taxe de timbru, onorarii de avocat, onorarii de executor, expertize etc.).

Sau poate sa ceara intrarea societatii dumneavoastra in insolventa.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Pai si daca firma de exemplu nu mai are profit ce se intampla ?
Intrebarea dumneavoastra este prea vaga, ceea ce inseamna ca se pot intampla atat de multe lucruri incat nu avem loc sa scriem aici.

Prin urmare ar fi mai usor de raspuns la o chestiune reala, nu ipotetica.

Totul rezulta din documentele societatii.

Va asteptam cu detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa diaa diaa am contactat un credit de la banca de 200000 eur gajand cu o proprietate.si timp doi ani am platit la zi.Cand am vazut ca am probleme financiare am facut ... (vezi toată discuția)
Insolventa justme8 justme8 buna ziua, as dori sa stiu ce implica insolventa unei SRL, care sunt etapele si implicit costurile. (vezi toată discuția)
Lichidare societate comerciala solicitata de anaf allexx332 allexx332 Buna seara ! Ma lovesc de o situatie in care nu stiu ce sa fac . In 2006 am deschis o societate comerciala care nu a avut activitate decat in anul ... (vezi toată discuția)