avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... galagie santier
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

galagie santier

Buna ziua, langa bloc este un santier care produce zgomot toata noaptea. Este o pompa de apa care functioneaza non-stop, se aude inclusiv cu geamurile inchise, iar constructorul nu vrea sa o opreasca, spune ca este necesara si functionarea pe timp de noapte. Cum ar putea fi oprit?
Cel mai recent răspuns: papyryus , utilizator 09:59, 22 Mai 2019
Sesizati firma, politia, primaria, in scris cu nr. de inregistrare/ data, Invocati art.2 pct.25-27 din Legea nr. 61/ 1991 republicata, privind linistea si ordinea publica.
Gasiti legea aici: [ link extern ]
Daca nu se iau masuri puteti deschide actiune in instanta.
multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi spuneti ce legi se aplica pentru cei care instaleaza ... Gabriela2025 Gabriela2025 Va rog sa-mi spuneti ce legi se aplica pentru cei care instaleaza pompe mari de caldura alaturi de balconul tau si care produc rece si zgomot. Multumesc. (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice petrom munkage munkage Buna ziua, locuiesc intr-un bloc undeva la etajul 10, iar vis-a-vis de mine am un Petrom ce aproape zilnic, ma trezeste din somn dimineata si nu ma lasa sa ... (vezi toată discuția)
Perturbarea linistii publice lillyian20 lillyian20 Buna seara, as dori sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea problema: peste drum de locuinta mea in urma cu 2 ani a fost o terasa de vara. Odata cu venirea ... (vezi toată discuția)