avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare Termo Craiova
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare Termo Craiova

Buna ziua,

Buna ziua,

M-am decis sa schimb sistemul de incalzire de la cel centralizat Termo Craiova la sistem cu centrala termica de apartamente pe gaze.
Pentru debransare mi se solicita acordul vecinilor si acordul asociatiei de propietari, dar din pacate asociatie nu vrea sa semneze un acord pentru debrnsare alegand ca prima data trebuie sa avem acordul Termo, chiar daca iam explicat ca acel acord trebuie depus la Dosarul prezentat la cei de la Termo( fara acel acord se considera incomplet)
Ati intalnit situatii asemnatoare? Cum ati procedat pentru a obtine acordul?
Exista vreo reglementare/lege ce ma poate ajuta sa-l conving amiabil.
Memtionez ca acele cereri ni sau cerut de firma ce ne pregateste dosarul pentri a cere Debransarea de la Termo.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Amelia Daniela , utilizator 10:22, 23 Mai 2019
Acordul pentru debransare se dispune de catre adunarea generala a membrilor proprietari
Da asa este, doar ca Adunarea generala a avut lov in luna martie aceatui an, in care s-a prezentat priectul si ideea ca vrem sa ne punem Centrala, toata lumea a fost de acor iar acum Administratora si presedintele zic ca ei nu trebuie sa dea primo acorful, trebuie sa il dea Termo Craiova!
Mentionez ca suntem primi care ne-am pus, chiar daca sunt in proiect de derulare inva vreo 3-4 vecini!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare termoficare nituraducu nituraducu Buna ziua, In cursul zilei de azi am depus o cerere de debransare de la regia de termoficare craiova,iar de acolo mi s-a comunicat ca nu o sa primesc un ... (vezi toată discuția)
Discutie pe tema montarii unei centrale termice de apartament zalu zalu buna seara in primul rand vreau sa montez o centrala termica de apartament in bucuresti sect 2, am luat legatura cu firma autorizata a venit domnul inginer ... (vezi toată discuția)
Caldura asociatie craiova rcv2013 rcv2013 In decembrie 2012 am cumparat un apartament in Craiova si fostul proprietar a facut cerere la termo pentru debransare si a taiat caloriferele dorind sa monteze ... (vezi toată discuția)