In cazul in care, in tinpul casniciei, sotii isi deschis o firma in care la inceput sunt ambii actionari, apoi unul se retrage ramanand numai celalalt sot actionar si administrator, in cazul unui divort, sotul care s-a retras din firma, are vreun drept la o impartire a capitalului firmei,? In cazul stabilirii unei pensii alimentare pentru un copil, se poate tine cont de venitul firmei, sau profitul firmei inainte de a fi repartizat?La noi exista vreo lege care stabileste o pensie alimentara pentru sotia sau sotul care a fost inselat avand in vedere ca acesta are un venit minim ? Dar stabilirea unor daune morale pentru abuz de incredere in sensul in care casnicia sa zicem a fost compromisa prin tradarea promisiunilor unuia dintre soti?Multumesc.
Venituri pe firma
lealea
Buna ziua! Am si eu o intrebare mai delicata. Sotul meu a deschis in anul 2014 o firma in Iasi , noi suntem casatoriti din 2010 in urma casniciei avem un copil ... (vezi toată discuția)
Iesire din firma
er0s22
Buna ziua
Am o problema legata de un SRL in care suntem asociati cu parti egale 6 persoane.
3 suntem administratori (eu si alte 2 persoane).
De 6 luni ... (vezi toată discuția)