avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... dovada CUI
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

dovada CUI

Cum putem face dovada cui pentru a cere deschiderea procedurii insolventei in cazul unei firme cu datorii mari la primarie?Mentionam ca suntem UAT-Comuna.
Cel mai recent răspuns: Maryana@ , utilizator 13:07, 29 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati schimbat sediul in alt judet de mai putin de 6 luni depuneti cererea tribunalul de la vechiul sediu si depuneti copii ale ambelor certificate de inmatriculare in registrul comertului.

Daca nu depuneti copie a certificatului de inmatriculare in registrul comertului doar de la noul sediu.

Furnizarea de informatii nu face dovada pt CUI, ci copia acestuia.

Oricum unul dintre documentele depuse este un certificat constatator de la registrul comertului.

Daca datoriile sunt doar catre stat, nu puteti cere intrarea in insolventa.

Daca nu, si va cereti singuri intrarea in insolventa, puteti desemna un lichidator la alegerea voastra.

Va recomand sa luati legatura cu un practician in insolventa care va va ajuta si cu intocmirea dosarului.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Sunt functionar public la o primarie. Primaria doreste sa depuna cererea de deschidere a procedurii de insolventa in cazul unei societati cu mari datorii constand in taxe si impozite. ce spuneti dvs in legatura cu respingerea cererii de intrare in insolventa pentru datoriile catre stat se aplica si in cazul cererii formulate de creditori-uat? daca aveti si o baza legala..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce am spus eu se aplica in cazul cererii formulate de catre debitoare.

In cazul introducerii cererii de catre un creditor nu este cazul.

Impreuna cu cererea introductiva si inscrisurile doveditoare depuneti un o furnizare de informatii de la registrul comertului. Creditorii bugetari sunt scutiti de taxa de timbru.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Vreau sa schimb sediul social al societatii (firma infiintata in 1998). Noul sediu social al societatii vreau sa-l mut la apartamentul pe care il ... (vezi toată discuția)
Problema johannesy johannesy am dat o firma prin februarie anul acesta si acum sunt chemat tot eu in insolventa? ce fac? eu am dat firma la alti oameni. de ce ma cheama tot pe mine? (vezi toată discuția)
Certificat constatator ContSters61319 ContSters61319 O firma are multe puncte de lucru, in majoritatea judetelor. Unele functioneaza dpdv sanitar pe baza anexei la certificatul de inregistrare, acela cu toate ... (vezi toată discuția)