avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bani pentru tineri casatoriti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bani pentru tineri casatoriti

Buna ziua. Stie cineva daca se mai dau acei 200 de euro pentru tinerii casatoriti? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:11, 26 Mai 2019
Pentru propunerea legislativă privind consolidarea statului prin susţinerea creşterii demografice s-a încetat procedura legislativa prin retragere de catre Senat .

Proiectul prevedea ca, la căsătoria tinerilor de până în 35 de ani, aceştia să primească 15.000 de lei din partea statului, sumă pe care o vor primi și familiile care au în întreținere cel puțin trei copii.

In speta, pe plan local,prin hotarari ale consiliului local se pot acorda astfel de ajutoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai da prima de la stat ptr casatorie in 2019? Marina0113 Marina0113 Buna ziua am o intrebare este vreo lege sau ceva ptr tinerii casatoriti ptr prima de 15000 care au pana in 35 de ani?!? Sau este o gluma unii zic CA e doar ... (vezi toată discuția)
Bani casatorie 2018 andreaclaudia_mihut andreaclaudia_mihut Buna ziua, Referitor la banii acordati de stat, tinerilor care se casatoresc. S-a aprobat acasta lege? Ce conditii trebuie indeplinite? (vezi toată discuția)
Ajutor pentru tinerii casatoriti ContSters423058 ContSters423058 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un raspuns la urmatoarea intrebare .... Statul mai ofera sprijin financiar pentru tinerii casatoriti ? (vezi toată discuția)