Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit prima casa

Daca ai deja un credit prima casa , este posibil sa iti iei alt imobil tot cu credit prima casa ? Cum scapi de primul credit ? Daca au trecut 5 ani de la achizitia primului imobil, poti sa il vinzi si sa iti cumperi altul tot cu credit prima casa ?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:15, 28 Mai 2019
Nu, pentru că dvs vreți să cumpărați o a 2-a casă, și nu există un credit numit «a 2-a casă».

Creditul «prima casă» nu este acordat și pentru o a 2-a casă.
Ultima modificare: Duminică, 26 Mai 2019
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista situatii in care se poate obtine creditul a 2-a casa. Conditiile sunt ca proprietarul sa fi avut o prima casa cu o suprafata mai mica de 50 de m2 (aproximativ). Totodata, trebuie stins primul credit. Intrebati la banca, pentru ca sigur se poate, dar sunt anumite conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie credit prima casa Iryna_47462 Iryna_47462 Buna ziua! sunt in curs de derulare a unui credit prima casa si intampin probleme in legatura cu declaratia referitoare la proprietatea cu suprafata mai mica ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa 2015 , imobil 49.5m2 + 1/8 cota parte din imobil 60m2 Crispy2014 Crispy2014 Buna seara. Am o întrebare la care juriștii băncilor răspund diferit interpretând fiecare textul de lege. Caz concret: -Soția deține un imobil cu ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta ninasave ninasave Buna seara Fiica mea vrea sa isi cumpere o garsoniera facand imprumut la banca Eu vreau sa ii dau o suma de bani dar pentru asta vreau sa fiu proprietar cu o ... (vezi toată discuția)