avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... probleme formulare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

probleme formulare

Buna sunt in Spania am 57 de ani anul trecut am depus actele pentu ajutor de 55 ani acum 52 .A trecut un an si patru luni si nu am primit nici un raspuns.Sunt din Braila am 33 ani vechime aici plus 6 ani si 4 luni in Spania.intrebarea daca ma puteti ajuta este_Unde pot suna in tara sa ma interesez de situatia mea

Alte discuții în legătură

Pensie pentru limita de varsta sau pensie anticipata partiala? bodo gabriella bodo gabriella Doamna Bucur Elena nascuta pe 8 august 1957 doreste sa stie daca poate iesi la pensie anticipata sau la pensie limita de varsta conform noii legi Vechime in ... (vezi toată discuția)
Informatii pensionare lucap lucap Buna ziua, ..asi dori sa aflu unele informatii privind iesirea la pensie in urmatoarele conditii: am varsta de 55 de ani,am lucrat 33 de ani in grupa a-2-a ... (vezi toată discuția)
Calculul varstei de pensionare anticipata partiala Elena Tescaru Elena Tescaru Cumnata mea are 55 ani si 33 de ani vechime. Se poate pensiona anticipat partial? Va puteti pensiona anticipatat partial dupa anul 2018 luna August la ... (vezi toată discuția)