avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eu iubesc o fata iar parinti ei nu sunt de acord
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eu iubesc o fata iar parinti ei nu sunt de acord

EU iubesc o fata minora are 15 ani iar eu 20 iar parinti ei sunt contra or spus ca se duce la politie daca nu o las in pace pe ficasa dar ea vrea sa aibe o relatie cu mine se poate face politia aici ceva?
In primul rand , as vrea sa-i spun userului care ne-a scris, ca , pentru a iubi o fata , nu-ti trebuie acordul nimanui. Nici legile , fie ele scrise ori nu, nu ne pot interzice .Insa , unele legi exista si pentru ca interesele anumitor categorii de persoane , printre care si minorii , sa fie protejate , chiar daca asta inseamna o anumita cenzura , anumite interidctii care nu sunt pe placul anumitor persoane.
@romania inedit, expunerea dvs. imi pare chiar una inedita.
Referitor la incredere , legea nu reglementeaza problema increderii dintre parteneri , ci una speciala , aceea dintre dintre un ocrotitor legal( tutore,) sau o alta persoana (medic, profesor , supraveghetor) si victima ( persoana minora).
Desigur ca ii poti oferi unei minore o bombonica ( insa a-i oferi o tigara , nu este chiar indicat) , insa legea spune sa nu te folosesti de naivitatea si lipsa de discernamant a unei peroane minore , oferindu-i daruri , bani sau ..alte foloase, pentru a intra in gratiile ei si obtine favoruri sexuale.
Ultima dvs. remarca, nu mai are nevoie de explicatii ... cred ca stiti mai bine.
legally a scris:
......

@romania inedit, expunerea dvs. imi pare chiar una inedita.
Referitor la incredere , legea nu reglementeaza problema increderii dintre parteneri , ci una speciala , aceea dintre dintre un ocrotitor legal( tutore,) sau o alta persoana (medic, profesor , supraveghetor) si victima ( persoana minora).
Desigur ca ii poti oferi unei minore o bombonica ( insa a-i oferi o tigara , nu este chiar indicat) , insa legea spune sa nu te folosesti de naivitatea si lipsa de discernamant a unei peroane minore , oferindu-i daruri , bani sau ..alte foloase, pentru a intra in gratiile ei si obtine favoruri sexuale.
Ultima dvs. remarca, nu mai are nevoie de explicatii ... cred ca stiti mai bine.

De abia azi vazui ca legea prevede ca sunt pedepsite nu numai persoanele care este normal sa fie pedepsite , adica ( tutore sau curator , supraveghetor, îngrijitor, medic curant, profesor sau educator, folosindu-se de calitatea sa ) ci si făptuitorii care au abuzat de încrederea victimei , ceea ce inseamna ca toate persoanele care au intretinut sau intretin relatii sexuale cu minorele care nu au implinit 18 ani , practic au abuzat de increderea lor . :O #-o
Mda...discutia a alunecat cumva pe o panta amuzanta , totusi aici este vorba despre doi oameni care se pare ca isi impartasesc sentimentele reciproc.
In acest caz, interventia politiei sau a altor organe se realizeaza doar in cazul activitatilor mai mult sau mai putin placute si interzise in mod cert minorilor sub 15 ani.
In timpurile noastre, la cat de precoci sunt minorii la aceste indeletniciri, politia ar trebuie sa joace rolul unei centuri de castitate.Nu ar mai alerga dupa infractori , ar pazi virginitatea bietelor copchile pacalite cu o tigara sau bombonica ....
In primul rand, la exemple date de lumea mondena , nici o copilita traita la tara si prezumata naiva nu ar percuta la maruntisurile la care fac referire niste domni pe acest forum.
Utilizatorul risca razbunarea parintilor "victimei" doar daca se poarta ca un gentleman si ii ofera cadouri.
Daca e misogin..nu-i bai penal-fatuca are 15 ani(recomand o privire in buletin totusi..s-au vazut cazuri.....!)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o relatie cu o minora de 17 ani si vreau sa o iau la mine acasa cml_michi cml_michi am 29 de ani si am o relatie cu o minora de 17 ani .Ne iubim si vreau sa o aduc la mine acasa fara sa am probleme . Parinti ei nu vor sa o lase pt ca doar pe ... (vezi toată discuția)
Coruptie de minori a mihai a mihai salut.eu am 18 ani iar iubita mea 15,parinti ei nu vor sa ma gasesc cu ea.dar daca afla k ma gasesc pe ascuns cu ea si se duc la politie au ce sa-mi ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? onofrei112 onofrei112 As dori si eu sa stiu daca eu am 16 ani iar iubita mea are 24 iar amandoi suntem de acord cu relatia adica fara santajuri sau altele este conrupere de minori ... (vezi toată discuția)