avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere teren!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere teren!

Buna seara!Acum 2 zile am semnat un contract de inchiriere a unui teren in calitate de proprietar al acelui teren (a cate 3 pagini si in 3 ex.)La sfarsitul contractului scria ca este redactat in 2 ex.Si mai am o nelamurire.Contractul nu este redactat fata verso ci o pagina scrisa iar verso libera si tot asa si cu cea de a 2a pagina .Intrebarea mea ar fi este legal asa ceva. Adica nici macar nu era barata pagina libera ,stampila nici atat pe paginile libere nu avea.Mentionez ca eu dupa ce am semnat am observat.Se poate intampla ca chiriasul sa scrie ce doreste pe pagina necompletata??Semnate si stampilate sunt toate cele 3 exemplare la sfarsitul contractului.Astept raspuns .Va multumesc!!
Ultima modificare: Duminică, 26 Mai 2019
gici, utilizator
Cel mai recent răspuns: gici , utilizator 18:20, 26 Mai 2019
Originalul semnat rămâne la notar. Chiriașul poate sa scrie ce vrea pe pagina albă, atât timp cât deține un exemplar.
Plus ca și dv aveți un exemplar, copie de pe original.
Originalul de la notar e baza.
Ceea ce deține chiriașul este un simplu exemplar, o copie mai exact.
problema e ca acel contract nu este facut prin notar...A venit pur si simplu cu actele la mine (de chirias vorbesc) sa le semnam .Un ex urmand sa il duca la Finante nu la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie certificata carte identitate rowilson01 rowilson01 Buna seara, Am nevoie sa ofer in strainatate o copie a buletinului, mai exact \\"certified copy\\" si cu mentiunea sa nu fie \\"notarized copy\\". M-au ... (vezi toată discuția)
Modalitate semnare contracte kartago kartago Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo reglementare/procedura privind modalitatea de semnare a contractelor. Am vazut contracte semnate numai la ... (vezi toată discuția)
Copie certificata pentru conformitate eduuard eduuard Copia certificata pentru conformitate a certificatului de nastere, de exemplu, semnifica copia legalizata a acestuia? (vezi toată discuția)