avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Galagie in parcul adiacent casei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Galagie in parcul adiacent casei

Buna ziua, in vecinatatea proprietatii mele se afla, pe domeniul public cateva banci, in zona deseori se creeaza zgomot datorita rromilor din vecinatate,
Ce as putea sa fac din punct de vedere legal?
Este legal sa puna aceste banci la 1-2 m de gardul cu proprietetea mea?

Cu stima,
Cel mai recent răspuns: Suntag , utilizator 16:20, 27 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Doua din aceste banci se afla la aprox 2m de gard si aprox 10 m de casa, intre mine si parculet este un gard de aprox 1m, deci vizitatorii pot observa tot ce se intampla la mine in gospodarie, exista o reglementare in acest sens?


Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare ulita sateasca stanel nicolae stanel nicolae Salut! Un vecin a blocat ulita sateasca (De 478) cu un gard pe 29 mai 2018. Am facut plangere la primarie, a venit politia pe 5 iunie 2018 la fata locului cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, ... ipso ipso Buna ziua. Detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, dar nu am nimic construit pe el, deci nu locuiesc acolo. Terenul se afla in intersectie, in ... (vezi toată discuția)
Vecini AndreeaCatalina0588 AndreeaCatalina0588 Casa la tara, vecinii au o parte de casa cu peretele pe hotar, se tot lega de gard viu de flori (pus la distanta de casa lor pentru a putea intra si curata eu ... (vezi toată discuția)