avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sanctiuni agent paza
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sanctiuni agent paza

Este normal sa fii sanctionat de politie pe motiv ca dormeai in post deoarece nu ai iesit in intimpinarea lor (deschis usa neincuiata ) la cladire? Este normal sa ti se spuna ca in timpul serviciului nu ai voie sa consumi ceai cafea ca da dovada de taran sa fii abuzat psihologic de organele de control? Unde se poate constata amenda?

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice Neacsu257 Neacsu257 Buna seara! In primul rand imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie. Nefiind in tema si nemaiavand probleme de acest gen,as dori un sfat de la ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Wilhalm Wilhalm Buna. Intamplarea face ca am sarbatorit o ziua de nastere a unui prieten care nu era din orasul meu si acolo am consumat alcol, pe la 12-1 noaptea m-am pus sa ... (vezi toată discuția)
Abuz agent de politie compmmf compmmf Buna ziua, In urma unui apel la sectia de politie de cartier facut de un vecin ce mi-e dusman, au venit la usa mea doi politai. Motivul: deranjarea linistii ... (vezi toată discuția)