avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de mediu- situatie speciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de mediu- situatie speciala

Buna ziua!
As vrea sa va prezint urmatoarea situatie: o firma care are ca obiect de activitate productia de scaune de bucatarie inchiriaza spatiu (din spatiul ei- in aceeasi hala de productie) unei alte firme care are acelasi obict de activitate diferind modelele si clientul pentru care lucreaza cele doua. Firma mare are autorizatie de mediu pentru activitatea prestata. Credeti ca este nevoie de obtinerea unei autorizatii pentru cea de-a doua firma, sau este ok daca firma mare are autorizatia pentru respectiva activitate. Mentionez ca spatiul inchiriat este rezultat prin restrangerea activitatii firmei mari si nu etse delimitat prin pereti. de asemenea firma mica nu are angajati, ea avand un contract de prestari servicii cu firma mare pentru manopera.
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 09:55, 25 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Consider ca nu este nevoie, in masura in care are acelasi obiect de activitate, spatiu si nu are angajati. Oricum este interpretabil avand in vedere legislatia de mediu si definirea acestei autorizatii:
"Autorizatia de mediu reprezinta actul tehnico - juridic eliberat in scris de autoritatile competente pentru protectia mediului, prin care sunt stabilite conditiile si/sau parametrii de functionare ai unei activitati existente sau la punerea in functiune a unei activitati noi pentru care anterior a fost emis acord de mediu".(Ordinului nr. 1798/2007)

Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2009
Marius Zaharia, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de securitate la incendiu ginitza ginitza Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: fabrica cu domeniu de activitate productie, doreste sa isi deschida un punct de lucru intr-o hala in care isi ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei unui depozit in hala de productie Amalgam Amalgam Buna, revin cu o noua problema...va rog sa imi spuneti care ar fi procedura de schimbare a destinatiei unui spatiu ce pana de curand era depozit dar pe ... (vezi toată discuția)
Incepere activitate intreprindere individuala frozzzen frozzzen Buna ziua. Doresc sa deschid o intreprindere individuala cu profil ,,atelier tamplarie''. Va rog sa-mi spuneti daca, in conditiile in care inchiriez utilajele ... (vezi toată discuția)