avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Schimbarea destinatiei unui depozit in hala de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Schimbarea destinatiei unui depozit in hala de productie

Buna,

revin cu o noua problema...va rog sa imi spuneti care ar fi procedura de schimbare a destinatiei unui spatiu ce pana de curand era depozit dar pe viitor se vrea a fi o hala de productie.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 17:13, 11 Ianuarie 2010
Dar ce vei produce acolo?
Daca ai in obiectul de activitate productie pentru produsul X pe care doresti sa-l produci, te autorizezi prin inregistrarea unei Declaratii model 2 sau 3 la ORC.
Daca esti deja autorizat pentru activitati de productie, pentru productia de alimente trebuie sa dotezi corespunzator hala de productie din punct de vedere sanitar si pentru siguranta alimentelor.
Bafta!
In spatiul respectiv voi muta o instalatie dintr-un spatiu alaturat deoarece respectiva instalatie va fi completata cu alte utilaje iar spatiul unde se aflau anterior nu este suficient de mare. Deci activitatea ce va fi desfasurata e declarata si e trecuta ca obiect de activitate.
Daca spatiul asta care din depozit il faci hala de productie, face parte din spatiul care este inregistrat la ORC ca fiind punct de lucru, pui pe usa "hala de productie" in loc de "depozit"
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie si avize sanepid, pompier etc steluta79 steluta79 Buna ziua, Pentru deschiderea unui magazin cu vanzare predominanta de bomboane, vin, ceai, biscuiti, de ce autorizatii am nevoie si care avize trebuie ... (vezi toată discuția)
Autorizatie sau certificat de producator laucrisim99 laucrisim99 Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva de ce acte am nevoie ca sa pot obtine o autorizatie sau un certificat de producator pentru a putea sa pot comercializa ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru deea_lex deea_lex vreau sa fac o societate cu profil magazin alimentar. stie cineva daca pot face punctul de lucru (magazinul propriu zis) intr-un garaj? stiu ca sediu nu pot ... (vezi toată discuția)