avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum sa procedez daca am intarziat cu cererea de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum sa procedez daca am intarziat cu cererea de recuperare taxa mediu si numai nu demult am aflat posibilitatea?

Buna seara! Va rog sa-mi dati un sfat, daca am fost neatenta si am omis sa depun cererea pentru restituirea taxei de mediu la timp, mai am sanse? Am depus de 10 zile o cerere la ANAF, care bineinteles mi-a fost respins. Cu aceasta respingere pot sa apelez la instanta sa recuperez ceva, sau e cauza moarta? Multumesc anticipat pentru raspuns. Szabo Varga Katalin, Miercurea Ciuc
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2019
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Katalin58 , utilizator 20:29, 28 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara,

Cand ati achitat taxa de timbru ?
In 2016, martie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu capucino capucino Se mai poate recupera pe instanta timbrul de mediu pe care l-am platit in 2016? Daca da, care e procedura? Cei de la finante habar nu au avut... dar am vazut ... (vezi toată discuția)
Restituire diferenta dintre taxa de poluare si timbru de mediu savaliviu2 savaliviu2 va salut cu tot respectul.va rog mult sa ma ajutati ! fiica mea a platit taxa de poluare in 07.02.2011. 1100 de euro.noi am calculat pe calculatorul oficial ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa timbru (de mediu) gabriel_vavilov gabriel_vavilov am platit taxa de timbru anul trecut in august. stie cnv daca se poate recupera aceasta taxa si cum anume (dc se poate) ms frumos. (vezi toată discuția)