elisa emilia 
	    	Utilizator

elisa emilia 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Karina kasur	                   

Buna ziua.
Sunt căsătorită de 8 ani. Avem două fetițe minore de 4 și 7 ani.
Până acum 2 luni locuiam în garsonieră fiind cumpărată de mine in ... (vezi toată discuția)
	                    Karina kasur	                   

Buna ziua.
Sunt căsătorită de 8 ani. Avem două fetițe minore de 4 și 7 ani.
Până acum 2 luni locuiam în garsonieră fiind cumpărată de mine in ... (vezi toată discuția)

Adriania	                   

Am divortat de fostul sot la notariat . Aveam in comun locuinta si doua fetite . La divort el mia spus daca doresc custodia fetelor fara instanta etc. trebuie ... (vezi toată discuția)
	                    Adriania	                   

Am divortat de fostul sot la notariat . Aveam in comun locuinta si doua fetite . La divort el mia spus daca doresc custodia fetelor fara instanta etc. trebuie ... (vezi toată discuția)

carmenglavan	                   

am un copil,o fetita de 7 ani,sunt casatorita si as vrea sa stiu ce sanse am ca fetita mea sa stea cu mine si nu cu sotul in cazul unui eventual divort.inteleg ... (vezi toată discuția)
	                    carmenglavan	                   

am un copil,o fetita de 7 ani,sunt casatorita si as vrea sa stiu ce sanse am ca fetita mea sa stea cu mine si nu cu sotul in cazul unui eventual divort.inteleg ... (vezi toată discuția)