avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident cu victima
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident cu victima

Buna seara.pe data de 11 nov.2018.mama mea a fost implicata intr-un accident in urma caruia a decedat.s-a facut expertiza din care rezulta ca soferut avea 46 km la ora,alcool 0 dar la fata locului este frana de 7 metri jumatate.mama a decedat pe loc.astazi am mers sa cerem contraexpertiza dar politistul zice ca trebuie sa o ceara avocatii...dosarul fiind inca la el.maine este ultima zi pt depunerea cererii .ce se poate face daca maine scade termenul .multumesc
Bună ziua. Condoleanțe pentru pierderea suferită. Pentru ca un avocat să vă poate ajuta cu o opinie profesionistă, ar trebui să cunoască mai multe aspecte privind situația de fapt și, totodată, ar fi necesar să știe care sunt concluziile expertizei. Viteza stabilită nu este un element definitoriu asupra soluției din dosar. Astfel, putea circula cu 46 km/h, dar limita legală de viteză, pe acel sector de drum, să fie de 30 km/h. Totodată, din ansamblul probator, se poate aprecia că avea posibilități de evitare a accidentului, chiar dacă limita legală era de 50km/h. Întâmplarea face să lucrez în acest domeniu, de cca 3 ani și jumătate, sens în care v-aș putea oferi o opinie profesionistă, însă am nevoie de mai multe detalii. Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier ucidere din culpa AbrahamStefan AbrahamStefan Buna seara , as dori sa ma informezi ce se poate face in acest caz: am avut un accident rutier in 2013 .cu un autoturism .eu fiind conducatorul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in urma caruia a murit o persoana danadaia danadaia Buna ziua In luna noiembrie in timp ce tranversa strada oblic prin loc nepermis si prin spatele unui autobuz care se pusese in miscare a fost lovita de un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua În 2019 fratele meu a decedat într-un accident rutier ... FlaviusC. FlaviusC. Buna ziua În 2019 fratele meu a decedat într-un accident rutier ce-l vinovat a cerut o expertiză care trebuia sa fie gata într-e 1 și 15 aprilie am ... (vezi toată discuția)