utilizator16eu 
	    	Utilizator

utilizator16eu 
	    	Utilizator	    

utilizator16eu, utilizator
 utilizator16eu, utilizator 	
			~ final discuție ~
 utilizator16eu	                   

Am avut un proces la Curtea de Apel Bacau care a fost incadrat in materia de contencios administrativ si fiscal. S-a judecat pe fond si a fost respins pe motiv ... (vezi toată discuția)
	                    utilizator16eu	                   

Am avut un proces la Curtea de Apel Bacau care a fost incadrat in materia de contencios administrativ si fiscal. S-a judecat pe fond si a fost respins pe motiv ... (vezi toată discuția)

romeoiasi	                   

M-am judecat pe fond cat si pe Apel - recurs .
Am contestat o decizie a unei institutii pentru anulare instanta de fond a respins actiunea. Am facut recurs ... (vezi toată discuția)
	                    romeoiasi	                   

M-am judecat pe fond cat si pe Apel - recurs .
Am contestat o decizie a unei institutii pentru anulare instanta de fond a respins actiunea. Am facut recurs ... (vezi toată discuția)

ruxandra42	                   

Buna seara. Ma numesc Ruxandra si intampin urmatoarea problema, mai exact nu stiu daca sa mai stau cu sufletul la gura sau sa ma bucur. Fiica mea a facut o ... (vezi toată discuția)
	                    ruxandra42	                   

Buna seara. Ma numesc Ruxandra si intampin urmatoarea problema, mai exact nu stiu daca sa mai stau cu sufletul la gura sau sa ma bucur. Fiica mea a facut o ... (vezi toată discuția)