avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... rechemare din concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

rechemare din concediu

director si director adjunct de la o scoala - programati in concediu 22.04-3.05.
cererea directorului semnata de ISJ - atributii preluate de 2 cadre didactice membre CA. Directorul adjunct vine in activitate pe 2-3 mai si solicita rechemare din concediu printr-o cerere. Cadrul didactic care avea atributii de director o aproba. Ce poate face directorul in acest caz? Se poate considera abuz avand in vedere ca directorul adjunct cere unui cadru didactic sa-i semneze cererea, chiar daca acesta avea delegate atributii de director ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cerere de concediu neaprobata mi_prejmer_scoala mi_prejmer_scoala Suntem la sfarsit de an scolar si voi depune cererea de concediu de odihna la secretariat. Pentru ca mi-am exprimat \"libertatea\" de a pleca in concediu de ... (vezi toată discuția)
Sanctionarea unui cadru didactic nesimtit. ultimulmohican ultimulmohican Ce sanctiune se poate aplica unui profesor titular cu vechime, care nu se prezinta la post intre 1-12 septembrie in activitate, fiindca nu are chef? Ce prevede ... (vezi toată discuția)
Legea 63/2011 Radamante Radamante In legea 63/2011( anexa.4 punctul 3) se stabileste ca secretarul șef* beneficiaza de un spor de in \\"limita maximă de 20%\\" si ca acest spor se ... (vezi toată discuția)