avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate un proprietar sa inchida un drum public ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate un proprietar sa inchida un drum public ?

Buna ziua, locuiesc in Comuna Luica din Judetul Calarasi si vreau sa va intreb pe d-voastra care stiti mai bine:
Balta Comunei Luica este concesionata de un domn, iar aceasta balta are un drum de acces pe langa Pasunea Comunei Luica. Acesta a modificat drumul de acces (l-a latit) intrand in terasele comunei (a modificat din Pasunea Comunei) fara acordul nimanui, fara nici-o autorizatie de constructie, fara nimic. Primaria nu i-a nici-o masura (sunt mana-n mana). Acest Patron a pus bariere pe acel drum public, numai da voie sa circule nimeni pe acolo, iar problema grava este ca a modificat terasele in cazul in care acel pamant este pamant de pasunat vitele pana-n apa (pentru ca apa este concesionata de el, nu drumul public, balta a concesionat-o), cu ce drept a facut chestia asta ?
Unde trebuie sa ma adresez, ce organe ale legii trebuiesc anuntate in cazul in care Primaria nu i-a nici-o masura... ?
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2019
Cornel007, utilizator

Alte discuții în legătură

Pamant escavat si pus pe proprietatea mea dogarudobra dogarudobra primaria reface mereu un drum care se prabuseste din cauza excesului de apa drumul trebuie latit, adica sapat alaturat pentru a avea dimensiunea necesara ... (vezi toată discuția)
Parcarea pe un drum public. CatalinRus CatalinRus Buna ziua, am si eu o intrebare si as avea nevoie de ajutor specializat. Eu locuiesc pe o straduta pe care sunt maxim 10 case. E un drum de piatra destul de ... (vezi toată discuția)
Modificare suprafata liamic43 liamic43 Prin ord.134/2009 ,se poate cere modificarea sup.tabulare pentru situatia reala.Doresc sa o fac in justitie.Din terenul avut am vandut cu cadastru,carte ... (vezi toată discuția)