avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua. Vineri am fpst la sediul ANAF Arad sa intreb de restitiorea taxei auto.Mi s a spus ca banii sunt virati din data de 24 mai.dar nu stiu unde pt ca la mone in cont nu au intrat nici pana azi 3 iunie 2019. Ce sa fac in cazul acesta sa mai astept? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 19:17, 3 Iunie 2019
intrebati in ce cont vi i-au virat si daca exista confirmarea ca transferul a fost efectuat.
prezentati-le un extras de cont (desi ANAF are acces la baza de date bancara).
si intrebati si la banca daca aveti sume blocate sau poprite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare salariu b.timofte b.timofte Am facut descoperire de card 1 salariu iar pe 28 iun am avut o lei pe card. Pe 30 mi s-a luat automat dobanda -20 lei si acum am -20 lei pe card. In ziua de ... (vezi toată discuția)
Rascumparare asigurare de viata Catta890 Catta890 Daca sunt exevutat silit cont blocat. Retineri salariale ce posibilitate exista sa fie oprita si rascumpararea unei asig de viata incheiata independent.de ... (vezi toată discuția)
Virament bancar greșit Horia96 Horia96 Buna ziua, Am o intrebare legata de un virament bancar efectual intr-un cont gresit. Acum 3 zile, ma trezesc cu un telefon de la o doamna care s-a prezentat a ... (vezi toată discuția)