Un mare distribuitor de autovehicule din Romania (nu o sa-i mentionez numele), promoveaza cu imagini si detalii atat pe site-ul oficial cat si prin intermediul unor pliante personalizate (specifice fiecarui model in parte) niste dotari care pe piata romaneasca nu se comercializeaza.
De exemplu: atat pe site cat si pe pliant se prezinta cu poze si detalii ca exista "frana cu actionare electronica" insa in realitate nu se comercializeaza acest model in Romania. Aici v-am prezentat un exemplu, insa in speta este vorba de cel putin 4 astfel de dotari care in realitate sunt inexistente, chiar si pe modelele de top (full option).
Datorita acestor promovari nerealiste (facute intentionat sau nu... ramane de vazut), precum si in urma unor omisiuni administrative (lipsa anexei cu specificatiile din contract), am fost indus in eroare, afectandu-mi in cele din urma decizia finala de cumparare a autoturismului recent achizitionat (acum 2 saptamani).
Ce-mi recomandati in acest sens? (reclamatie la protectia consumatorului, chemarea in judecata)