avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum recuperez banii dela BEJ
Discuție deschisă în Executare silită

Cum recuperez banii dela BEJ

Buna ziua!
Sunt administrator la o asociatie de proprietari, si avem in executare silita dosare la un BEJ,Casa de pensii vireaza lunar pt debitoare, sume de bani in contul BEJ, iar acesta ne minte ca nu a virat. Avem o adresa scrisa cu platile efectute de la Casa de Pensii catre BEJ, Totodata Bej din neglijenta sau lipsa de profesionalism nu au trimis un dosar pt infiintare proprire la Casa de pensii din martie 2016,si ne minteau ca nu vireaza Casa de pensii. Va rog sa mi spuneti cum sa procedez pentru recuperarea banilor si unde sa reclam

Alte discuții în legătură

Poprire salariu nevirata de angajator in contul bej mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Pe data de 05,01,2016 mi s-a infiintat o poprire pe o treime din salariu pe suma de 4697,43 RON . pe data de 04.02.2016 mi s-a infiintat o alta poprire de 1536 ... (vezi toată discuția)
Despre poprire gheorgheangelica gheorgheangelica Va rog sa ma lamuriti daca in urma adresei de infiintare a popririi, tertul poprit ( casa pensiilor) comunica executorului judecatoresc venitul din pensie al ... (vezi toată discuția)
Cum pot reclama un executor judecatoresc ADINABODESCU ADINABODESCU Timp de un an de zile am avut poprire pe salariu de la un executor judecatoresc pentru un credit neachitat.Acum, pe 18 mai au sunat la serviciu sa nu mi se ... (vezi toată discuția)