avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare talon
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare talon

Buna ziua, am dobândit o mașină în urma unui partaj( divort), precizez ca am ramas cu numele de familie al fostului sot si am mers la sediul din piața amzei pt a trece masina la taxe si impozite. Dar nu stiu ce trebuie facut cu talonul, daca trebuie schimbat? Masina a fost cumpărată pe numele fostului sot si talonul este tot pe numele lui. Multumesc !

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism, talonul pe numele dinainte de căsătorie marika79 marika79 Bună ziua, Am divorțat în 2008 la care data autoturismul a rămas în folosință fostului soț, deși înmatriculat pe numele meu. Intre timp eu am ... (vezi toată discuția)
Probleme dupa divort Alla71 Alla71 Buna ziua,doresc sa stiu ce as putea sa fac sa il fortez cumva pe fostul meu sot sa schimbe numele meu din talonul masinii,masina pe care si-a insusit-o dupa ... (vezi toată discuția)
Care sunt actele care imi sunt necesare? andreigaby andreigaby Buna ziua,numele meu este Andrei,am 28 de ani si am o nelamurire.Am divortat de svurt timp pe cale amiabila,bunul comun,adica masina a ramas la mine si acum as ... (vezi toată discuția)