avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Cei care au ratat depunerea cererilor pentru restituirea taxelor auto mai pot face ceva in acest sens? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valentina Chivu , utilizator 23:15, 5 Iunie 2019
pe cale administrativa, nu.
iar in instanta -desi nu impartasesc acest punct de vedere- actiunile se resping ca inadmisibile.
in ce an ati platit?
2013, 2014, 2016,

Geanina DRIAN a scris:

pe cale administrativa, nu.
iar in instanta -desi nu impartasesc acest punct de vedere- actiunile se resping ca inadmisibile.
in ce an ati platit?

2013 2014 si 2016
in instanta, cel mai probabil, vi se va invoca inadmisibilitatea in raport de procedura administrativa. solutiile pe care eu le-am vazut sunt in acest sens.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto Furdui2403 Furdui2403 Salut as dori sa știu eu nu am depus nici o cerere de restituire de bani de la taxele auto am plătit la vreo 3 mașini in2011 2013 acuma mai este vreo ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto J.J. J.J. Stiu ca subiectul e fierbinte si poate sunteti satui de el. Din motive personale nu am reusit sa depun la ANAF cererea de restituire a timbrului de mediu. ... (vezi toată discuția)
Restituirea taxei auto Carmen.cristea Carmen.cristea Se mai pot depune cereri pentru restituirea taxei auto? Daca da, pana la ce data ?? (vezi toată discuția)