avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Limita cheltuielilor de cazare si masa pentru un ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Limita cheltuielilor de cazare si masa pentru un functionar public

Buna ziua,
Care este limita cheltuielilor de cazare si masa pentru un functionar public care participa la un curs de instruire? Conform HG 714/2018 care reglementeaza drepturile personalului cu cheltuielile cu delegare si diurna in limita de 230 lei/ zi si respectiv 20 lei pe zi fara documente justificative. In conditiile participarii la curs organizat de un furnizor de servicii se pastreaza aceasta limita? avand in vedere Art. 4. alin. (2) din Hotarârea de Guvern nr. 714 / 2018 spune: ”In situatia in care organizatorul instructajelor sau al altor activitati in legatura cu sarcinile de serviciu asigura integral masa si/sau cazarea participantilor, acestia nu beneficiaza de indemnizatia de delegare si/sau alocatia de cazare, dupa caz”. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Am fost in delegatie 3 zile (doua nopti cazare cu mic dejun). ... adrianacali adrianacali Am fost in delegatie 3 zile (doua nopti cazare cu mic dejun). Contabila refuza sa-mi plateasca diurna pe cele trei zile, motivand ca am beneficiat de mic ... (vezi toată discuția)
Diuna deplasare in strainatate oanaj oanaj Buna ziua! Daca un angajat face o deplasare in strainatate si cheltuielile cu deplasare (inclusiv taxiuri spre si de la aeroport), cheltuielile cu cazare si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!dacă o instituție mă trimite în deplasare și ... SorinAsg SorinAsg Bună ziua!Dacă o instituție mă trimite în deplasare și este asigurată cazarea și mâncarea mai are obligația să plătească și diurna? (vezi toată discuția)