avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se impoziteaza motostivuitoarele?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se impoziteaza motostivuitoarele?

Sunt in situatia in care mi s-a refuzat eliberarea unui certificat fiscal de catre DITL pe motiv ca detinem motostivuitoare ce trebuie declarate pentru a fi impozitate. Din Codul Fiscal nu reiese aceasta obligatie (motostivuitorul nu este inmatriculat si nici inregistrat, este un utilaj de ridicat care nu circula pe drumurile publice). Avem sau nu obligatia de a declara aceste utilaje pentru a fi impozitate?

Alte discuții în legătură

Declarare utilaje societate la primarie mamon mamon Buna ziua! Am achizitionat,in leasing,3 utilaje :2 stivuitoare si un utilaj JCB-multifunctional. Aceste utilaje sunt folosite in incinta intreprinderii,nu ... (vezi toată discuția)
Impozit bgigi bgigi Pentru o masina la care am scos 2 randuri de numere rosii apoi am inmatriculat-o in Bulgaria se plateste impozit la primarie pt cele 2 luni? (vezi toată discuția)