avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de sedere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de sedere

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva informatii:

Sunt cetatean moldovean si sunt casatorita in Romania, dar divortam pe motive de neintelegere si nepotrivire.
1. As dori sa stiu, care sunt consecintele divortului din punct de vedere al statutului meu?
2. Cum pot obtine un permis de sedere permanenta? Sau temporar?

Multumesc si va doresc o zi frumoasa!

Alte discuții în legătură

Dreptul la munca cetatean moldovean divortat anamariasirbu anamariasirbu Am o situatie mai bizară. Se doreste angajarea unui cetatean Moldovean care are permis de sedere valabil pana in 2017 dar care intre timp a divortat si ar ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis sedere cetatean indian dupa divort. as dori sa ... Laura1907 Laura1907 Obtinere permis sedere cetatean indian dupa divort. As dori sa stiu care sunt sansele ca un cetatean indian, căsătorit de 3 ani cu cetatean roman, de care ... (vezi toată discuția)
Acte stare civila cristinna-86 cristinna-86 Sunt divortata si am un minor din prima casatorie cu un moldovean, domiciliul copilului e stabilit cu mine. vreau sa ma recasatoresc cu un cetatean roman. ... (vezi toată discuția)