Buna.
Ma aflu intr-o situatie incredibila. Acoperisul blocului in care locuiesc a fost afectat in urma grindinei. Am incercat sa fac demersurile sa pot reface acoperisul, avand in vedere ca cel care a facut acoperisul nu l-a facut cu proiect sau nu mai gaseste proiectul am decis sa o iau de la 0.Avand in vedere ca blocul cand a fost construit a fost facut fara acoperis ci cu izolatie.De la primarie au zis ca nu dau autorizatie pana la ceva sedinte in care se hotereste daca vor mai da pe viitor astfel de autorizatii mi-e imi ploua in casa, am hotarat sa dau jos totul si sa refac hidroizolatia (suntem 4 apartamente) ceilalti locatare de la etajele inferioare nu vor sa ajute cu nimik ca au zis ca pe ei nu-i ploua.Ce pot sa fac? Blocul in care locuim nu apartine nici unei asociatii de locatari.
Daca amiabil nu puteti solutiona,puteti solicita ca restul locatarilor sa fie obligati sa participe la costurile aferente parte comuna condominiu prin actiune in instanta civila
Reabilitare termica
ninha
Buna ziua,
As avea nevoie de un sfat in legatura cu reabilitarea termica a blocului in care locuiesc.
Ne-am cumparat de curand un apartament la etajul 4 ... (vezi toată discuția)