avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de somaj.Cum se calculeaza?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de somaj.Cum se calculeaza?

Buna ziua.
As dori sa stiu cum se calculeaza indemnizatia de somaj avind urmatoarele date: vechime in munca 12 ani, media salariului pe ultimele 12 luni este 3576.75 RON.
Va rog daca se poate sa-mi raspundeti cit mai urgent pina miine dimineata.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2009
avy33, utilizator
Cel mai recent răspuns: avy33 , utilizator 18:56, 3 Decembrie 2009
Sa vina "la semnat"...cred ca este vorba de viza lunara obligatorie :)
Asa mi-am inchipuit si eu, ca e vorba de viza lunara. Referenta care mi-a preluat dosarul s-a purtat foarte urat cu mine, fara nici un motiv (poate vroia o "atentie", cine stie). Mi-a luat doar actele si nu mi-a dat sa semnez nimic, nici macar o cerere tip. A trebuit sa insist si ca sa-mi dea un numar de inregistrare. N-am vrut sa procedez asa, dar cred ca pana la urma voi apela la o cunostinta din cadrul AJOFM ca sa imi clarific situatia. Vad ca la noi altfel nu se poate...
Revin cu noi probleme.In perioada 2002-2007 am lucrat la doua firme.

2006-2007 firma2-de la care am obtinut fara nici o problema acea anexa14.
2002-2006 firma1 -am cerut anexa14 si contabila mi-a spus ca nu e obligatorie si nu mi-au completat-o
Tot la aceeasi firma (firma1) apar 14 luni lipsa in stagiu de cotizare- respectiv 4.2002,7.2002, 6.2003, 4,5,6,7,8,9,10,11,12.2004 si 5,6.2005.Le-am cerut declaratie rectificativa pentru perioada lipsa si mi-au zis ca ei au platit si ca nu e problema lor ci a AJOFM ca nu are baza de date updatata.
Ce ma sfatuiti sa fac legat de firma1 ptr a reglementa situatia?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru somaj - anexa 14 andreeatoma andreeatoma as dori sa stiu daca este legal si daca da care este baza legala sa mi se ceara completarea anexei 14 de la toate locurile de munca unde am lucrat in decurs de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de somaj? lory34 lory34 am si eu o intrebare referitoare la calcularea somajului, eu in ultimele 7 luni am lucrat la o firma cu sediu in alta localitate unde salariul era de 1590 brut ... (vezi toată discuția)
Calcul somaj petrisil petrisil Azi am primit decizia de somaj prin care mi se acorda 590 ron asta insemnand 450 ron (cei 75% din salariul minim) + 139.55 ron reprezentand 7% din media ... (vezi toată discuția)