lop3va 
	    	Utilizator

lop3va 
	    	Utilizator	    

Sa reveniti in ce sens?
~ final discuție ~
 vlad_86	                   

Buna ziua,
Am fost implicat intr-un acident ce circulatie ,la volanul unei masini am pierdut controlul volanului si masina sa raspturnat rezultad 2 victime ... (vezi toată discuția)
	                    vlad_86	                   

Buna ziua,
Am fost implicat intr-un acident ce circulatie ,la volanul unei masini am pierdut controlul volanului si masina sa raspturnat rezultad 2 victime ... (vezi toată discuția)

simina carmen	                   

Fiul meu a patit un accident si credem ca a fost nedreptatit, din aceasta cauza va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra. 
Sa relatez faptele: circula in ... (vezi toată discuția)
	                    simina carmen	                   

Fiul meu a patit un accident si credem ca a fost nedreptatit, din aceasta cauza va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra. 
Sa relatez faptele: circula in ... (vezi toată discuția)

neamtzu	                   

Buna ziua. Va cer sfatul in legatura cu un accident produs chiar ieri, din vina mea. Nu am acordat prioritate la iesirea dintr-o statie PetromV si am acrosat ... (vezi toată discuția)
	                    neamtzu	                   

Buna ziua. Va cer sfatul in legatura cu un accident produs chiar ieri, din vina mea. Nu am acordat prioritate la iesirea dintr-o statie PetromV si am acrosat ... (vezi toată discuția)