avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Forma organizare juridica productie mezeluri ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Forma organizare juridica productie mezeluri traditionale

Buna ziua,

Apelez la ajutorul comunitatii pentru un sfat.

Vreau sa demarez mica productie mezel traditional.
Sursa carnii va fi din comert (deci nu productie proprie, eu voi face doar procesare materie prima -> produs finit).
Productia va fi limitata, fara angajati (eu voi "centra-saritura la cap"), nu urmaresc un model de business industrial, ci cat sa pun pe picioare o idee, sa duc mai departe o traditie de familie care sa respecte toate normele (spatiu controlat termic, autorizare DSVSA, etc).

Pe langa infiintare SRL, exista si alta varianta legala pe care pot pune baza acestui mic centru de productie?
Am incercat sa-mi fac temele si sa "sap" pe Internet, dar sincer nu mi-e clar care ar fi cea mai buna optiune.

Va multumesc anticipat,
Florin
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2019
FlorinGe, utilizator
Cel mai recent răspuns: FlorinGe , utilizator 09:52, 18 Iunie 2019
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa infiintati un SRL, este cea mai flexibila forma de dezvoltare a unei afaceri.
Discutati si cu un contabil.
El este cel mai in masura sa va edifice.
Multumesc frumos pentru sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate economica asociatii alinabucurenci alinabucurenci Asociația deține un spațiu care nu poate fi subînchiriat cf. contractului. Poate face activitate de alimentație publică daca scopul și obiectivele prin ... (vezi toată discuția)
Reguli comert miere online - de mica anvergura gabi_1992 gabi_1992 Buna ziua, Va rog frumos, poate va puteti elibera 2 minute sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea speta - legislatia vad ca este intr-o continua schimbare ... (vezi toată discuția)
Documentatie necesara infiintare firma productie mobila si derivate bogdanmihaisavu bogdanmihaisavu Buna ziua, In speranta ca veti avea timp sa-mi raspundeti la intrebari, apelez la dvs. Povestea este urmatoarea. Doresc sa-mi infiintez un mic atelier de ... (vezi toată discuția)