avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tva 5% achizitie imobil pe numele minorului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tva 5% achizitie imobil pe numele minorului

Buna ziua, fiind proprietara a unui imobil in orasul Brasov cu tva 5%, am facut donatie fiicei mele pt a cumpara in anul 2017 un apt pe numele ei cu tva 5%!! Constructirul mi-a spus anul acesta ca, Directia Financiara i-au redus din cont diferenta de tva pana la 19%...!!?? Nu prea inteleg!!! Anul acesta, legea a revenit si cu atat mai mult, este posibil a cumpara mai multe apt cu tva 5% de catre unul si acelasi cumparator!!!!
Va rog, puteti sa ma informati daca in 2018 ar fi fost posibil sa i se faca piprire constructorului????
Multumesc

Alte discuții în legătură

Achizitionarea unui imobil de catre un minor ch tva 5/% anapilas1953 anapilas1953 Buna ziua, in anul 2017 am cumparat un apt in constructie pt fiica mea minora, atunci de 14 ani cu tva 5%. Ulterior, in anul 2018, constructorul i-mi ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa cu vicii ascunse madalinaiftime madalinaiftime Buna ziua, Ma gasesc in urmatoarea situatie:in sept 2011 an facut antecontract pentru cumpararea unei case P+M edificate in acelasi an de catre un domn in ... (vezi toată discuția)
Plata tva,continuitate ? Imobiliaremax Imobiliaremax Ieri, am primit un raspuns oficial de la organele de control ,în care au comunicat că donatia nu este percepută ca vanzare. Intr o oarecare măsură m am ... (vezi toată discuția)